Τρία παιδιά του ΟΦΗ στην Εθνική Κ16

Βόλεϊ 18 Ιουνίου 2025, 18:30

Ο Γιάννης Γωνιωτάκης, ο Κώστας Λαγκουβάρδος και ο Γιώργος Δουλγεράκης κλήθηκαν και θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Κ16.

Kritiko Ergastiri

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προετοιμασθεί στη Νεμέα εν όψει της συμμετοχής του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ16 που θα διεξαχθεί στην Αρμενία.

Το δελτίο τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ αναφέρει σχετικά με τις κλήσεις των τριών αθλητών του:

«Ένα ακόμη ταλεντάκι από τις υποδομές βόλεϊ του ΟΦΗ, θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας U16 εν όψει των αγώνων που έχει να δώσει για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον 15χρονο (γενν. 2010) λίμπερο Γιώργο Δουλγεράκη, ο οποίος κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Ουτζή, να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής που θα γίνει 23/6-20/7 στη Νεμέα.

Από την προετοιμασία θα γίνει και η τελική επιλογή των αθλητών που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U16 αγοριών που θα γίνει στην Αρμενία, από τις 20/7 έως τις 4/8.

Να σημειωθεί ότι βασικό στέλεχος της Εθνικής U16 είναι και ο 15χρονος ακραίος του ΟΦΗ, Γιάννης Γωνιωτάκης, όπως και o 15χρονος διαγώνιος Κώστας Λαγκουβάρδος ο οποίος φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη ΓΕΗ. Kαι οι δυο αθλητές, κλήθηκαν εκ νέου στην προετοιμασία της Εθνικής U16.»

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad