Τρία νέα πρόσωπα στην 11άδα

Πλατανιάς | 8 Φεβρουαρίου 2017, 23:29

Σαν παιχνίδι πρωταθλήματος αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς αυτό με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Παράσχος παρά την κούραση που "βαραίνει" τους παίκτες του φαίνεται να έχει καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα του σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι αυτός ο δυσμενής παράγοντας που δεν είναι άλλος από την κούραση όταν έχουν προηγηθεί δύο παιχνίδια εκτός έδρας μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας σε Γιάννενα και Λιβαδειά και μάλιστα στο ματς με τον ΠΑΣ ο Πλατανιάς “φορτώθηκε” ένα εξαντλητικό 120λεπτο, είναι ο μεγάλος “πονοκέφαλος” για τον Γιώργο Παράσχο.

Από την άλλη, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο Πλατανιάς επιζητά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με την 11άδα του να φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει κάποιους “φρέσκους” παίκτες όπως τους Μουνάφο, Αποστολόπουλο και Γιορέντε.

Βασικά η 11άδα θα ξεκινά με τον Κοκκαλά κάτω από τα δοκάρια, που σε όλα τα ματς στο Κύπελλο έχει παίξει βασικός, ενώ στο 3-5-2 του Παράσχου οι υπόλοιποι που πρόκειται να αγωνιστούν θα είναι οι εξής: Μπανανά, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Γιορέντε, Μανούσος και Σίγκνεβιτς.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad