Τρία νέα κρούσματα στην καλλιτεχνική – Εκτός αγώνων το ομαδικό

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 3 Αυγούστου 2021, 10:10

Ο κορωνοϊός χτύπησε για τα καλά την… πόρτα της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα covid-19 στην ομάδα που βρίσκεται στο Τόκιο με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο αγώνισμα του Ομαδικού να είναι αδύνατη.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ, που περιέχει και την ανακοίνωση της ΕΟΕ, είναι η εξής:

Δεν θα λάβει μέρος στο αγώνισμα του Ομαδικού, οι προκριματικοί του οποίου είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 6 του μήνα, η Εθνική μας Ομάδα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά την τελευταία εξέλιξη όπως ανακοίνωσε σήμερα (3/8) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΕ, μετά από ελέγχους που έγιναν στο Ολυμπιακό Χωριό, βρέθηκαν τρία (3) νέα θετικά κρούσματα σε covid – 19 στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα η συμμετοχή της πλέον στο αγώνισμα του Ομαδικού να είναι αδύνατη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας. H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια».

JoyMachine

Rabona ad