Τρία νέα άτομα στον Ασπρόπυργο

Football League 17 Ιανουαρίου 2021, 23:18

Τρία νέα άτομα εντάσσονται στις τάξεις του Ασπροπύργου εν όψει της χρονιάς που θα ξεκινήσει στην Football League. Tα δύο εντάσσονται στο τεχνικό τιμ και το τρίτο στο διοικητικό της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο Ασπρόπυργος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Αμανατίδη ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του βοηθού προπονητή, Γιώργο Καλαμάκη, με χρέη προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ το τρίτο άτομο είναι ο Ηλίας Χουζούρης που αναλαμβάνει την θέση του βοηθού γενικού αρχηγού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

H ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Σταύρο Αμανατίδη στη θέση του βοηθού προπονητή, Γιώργο Καλαμάκη (προπονητή τερματοφυλάκων) και Ηλία Χουζούρη βοηθού γενικού αρχηγού.

Βιογραφικά

Ο Σταύρος Αμανατίδης είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B, έχει εργαστεί ως Τεχνικός Διευθυντής στην Α.Ε. Χαλανδρίου από το 2014, ενώ σαν αθλητής έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες Παναθηναϊκού, Χαλάνδρι, Αία Σαλαμίνας, Άγιο Δημήτριο, Λεωνίδιο, Κεραυνό Κερατέας και Ηλυσιακό.

Ο Γιώργος Καλαμάκης έχει εργαστεί στις Προοδευτική, Κηφισιά, Φωστήρα, κεραυνό Κερατέας, Αστέρα Βάρης και Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Ηλίας Χουζούρης είναι κάτοχος UEFA C και ήδη έχει εργαστεί σε ακαδημίες όπως Κρυονέρι, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια ήταν στο δίκτυο ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Ως ποδοσφαιριστής έχει στο ενεργητικό του 344 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Η διοίκηση της Ένωσης Ασπροπύργου καλωσορίζει τα νέα της μέλη στην οικογένεια της και τους εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards