Τρία μετάλλια ο Τάλως στον 40ο Γύρο Θυσίας

Ποδηλασία | 27 Μαρτίου 2017, 18:31

Τρία μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Π.Ο.Χ. "Τάλως" στον 40ο Γύρο Θυσίας. Πρωτιές για Σταυρακάκη, Μαθιουλάκη.

Στο αγωνιστικό διήμερο 24 και 25 Μαρτίου, αθλητές και αθλήτριες διεκδίκησαν την νίκη στον Ιστορικό Γύρο “ΘΥΣΙΑΣ”, ο οποίος ήταν και κριτήριο για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων.

Ο κλασικός αγώνας ποδηλασίας διοργανώθηκε για 40η φορά. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην προσέλευση των αθλητών και αθλητριών στην εκκίνηση.

Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες (Ανδρών – Εφήβων – Γυναικών – Μάστερς) έφτασαν τελικά τους 332 αθλητές από τις αρχικές 361 δηλώσεις. Τερμάτισαν συνολικά από όλες τις κατηγορίες 297 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Γύρος άρχισε με το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης “Κανέλλος Κανελλόπουλος” Άραξος (Τείχος Δυμαίων) – Λάπα αποστάσεως 11 χλμ. στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων.

Στους Άνδρες νικητής αναδείχθηκε ο Γεώργιος Σταυρακάκης με χρόνο 0:13:45 από τον ΠΟΧ Τάλως, με 2ο τον Ζήση Σούλια και 3ο τον Αντώνη Αχτύπη από τον ΠΟ Πατρών.

Στην κατηγορία Εφήβων νικητής αναδείχθηκε ο Ορφανουδάκης από U.S Nantes, με δεύτερο τον Νίκο Μπιτσάκη από τον ΠΟΧ Τάλως και τρίτο τον Δημήτρη Χρηστάκο.

Στον αγώνα αντοχής Πάτρα – Αγία Λαύρα (Ηρώων), στην κατηγορία Μάστερ Α’, επικράτησε ο Γιώργος Μαθιουλάκης του ΠΟΧ Τάλως.

karta antonis garden