Τρεις προσθήκες για αρχή

Ιδομενέας | 25 Ιουλίου 2016, 19:04

Ο Ιδομενέας επέστρεψε στη Β’ Κατηγορία και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα, που σε λίγα χρόνια θα μπορέσει να επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣΧ.

Η ιστορική ομάδα του Γαλατά, που τα τελευταία χρόνια στηρίζεται σε αρκετά παιδιά από την Ακαδημία της, προχώρησε στην απόκτηση δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Ο αμυντικός Λευτέρης Αγιασμενάκης με θητεία σε Πλατανιά, Κουμπέ, Γρανίτη, Ελ. Βενιζέλο, Κορωνίδα, Σπάθα, Απόλλωνα, Τιτάνα και ο επιθετικός Γιώργος Τσαγκαράκης, που πέρσι ήταν παίκτης-προπονητής στον πρωταθλητή της Γ’ Κατηγορίας Νέο Ηρακλή και έχει αγωνιστεί σε Ερασιτέχνες Α.Ο. Χανιά , Πλατανιά (Περιφερειακό), Αλικιανό, Ασπίδα Ναυστάθμου, Γρανίτη Αγίας Μαρίνας, Ηρακλή Νεροκούρου, Κισσαμικό, Α.Ε. Χανίων (Περιφερειακό), Παγχανιακό, Α.Ο.Δ.Α., Α.Ε.Κ. Χανίων, Φωστήρα Αγίων Σαράντα, Αστέρα Χαλέπας και Νέο Ηρακλή, θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Ιδομενέα τη νέα σεζόν.

tsagkarakis

Τσαγκαράκης (1ος από αριστερά) και Μπίνιας (4ος) στον πάγκο του Ν. Ηρακλή από το ματς με τον Αστέρα Χαλέπας

Από τον Νέο Ηρακλή αποκτήθηκε ακόμα και ο Λουκάς Μπίνιας, που επίσης πανηγύρισε την περασμένη σεζόν τον τίτλο στη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ με τη θυγατρική ομάδα του Ηρακλή Νεροκούρου.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad