Τρεις προπονητές της ΑΠ Σούδας στο σεμινάριο της ΑΕΚ

ΑΠ Σούδας | 10 Σεπτεμβρίου 2021, 23:18

Ο Στέλιος Κουκουδάκης, ο Γιώργος Τζατζιμάκης και ο Ισίδωρος Λάρδας θα εκπροσωπήσουν την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας στο 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22.

Oinolatris

Το 1ο Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών για τη σεζόν 2021-22 θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα το Σαββατοκύριακο (11-12/09) και θα φέρει την επωνυμία «Διονύσης Κυριακόπουλος».

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, θα έχει ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που θα ανοίξει το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου.

Η ενημέρωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας αναφέρει σχετικά:

«Στο 1ο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα θα συμμετέχουν οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας Κουκουδάκης Στέλιος, Τζατζιμάκης Γιώργος και Λάρδας Ισίδωρος.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.»

Estrella

Papantonakis Cards
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Oneirochora
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad