Τρεις ημέρες νωρίτερα η κλήρωση των ημιτελικών

Ποδόσφαιρο 8 Μαρτίου 2021, 19:08

Αλλαγή προέκυψε στην ημερομηνία της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι θα διεξαχθεί στις 16 αντί για τις 19 Μαρτίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπενθυμίζουμε ότι στην τετράδα της διοργάνωσης έχουν προκριθεί ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει σχετικά:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν. Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming απο την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr.»

Estrella
Papantonakis Cards