Τρεις επαγγελματίες στην Επισκοπή

Επισκοπή | 30 Οκτωβρίου 2020, 22:27

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Επισκοπή. Ο ένας (Σήφης Τσιλεδάκης) είναι Χανιώτης.

/Bella Pizza

Ο 17χρονος Στέλιος Τζωρτζινάκης και οι 16χρονου Βασίλης – Κωνσταντίνος Καφετζής και Ιωσήφ Τσιλεδάκης αγωνιζόταν με τους μικρούς της Επισκοπής και ήρθε η ώρα της… προαγωγής την οποία κοινοποίησε η Ρεθυμνιώτικη ομάδα με υπερηφάνεια και ικανοποίηση.

Τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές παρουσίασε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μιχάλης Νικολιδάκης. Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει:

«Με μεγάλη περηφάνεια αλλά και συγκίνηση, η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την αναβάθμιση από τα τμήματα “under” στην ΠΑΕ, τριών παιδιών του συλλόγου, Στέλιο Τζωρτζινάκη, Βασίλη-Κωνσταντίνου Καφετζή και Ιωσήφ Τσιλεδάκη. Πρόκειται για παιδιά -όλοι τους μαθητές λυκείου- που έχουν όλα τα εχέγγυα να πετύχουν. Η δική τους στιγμή έφτασε και οι ευχές όλων μας, τούς συνοδεύουν προκειμένου να κάνουν την ποδοσφαιρική καριέρα που επιθυμούν…»

Η παρουσίαση των παικτών

Στέλιος Τζωρτζινάκης: «Ο Στέλιος Τζωρτζινάκης διακρίθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στα αντρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ ενώ ξεχώριζε εδώ και χρόνια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Πρόκειται για επιθετικό ποδοσφαιριστή που χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια με μεγάλη δεινότητα στο σκoράρισμα. Ο Στέλιος έχει γεννηθεί στις 9/4/2003 στο Ρέθυμνο, έχει ύψος 1.79μ. και αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας.»

Δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στη μεγάλη ομάδα της Επισκοπής. Είναι μια πρόκληση για μένα να μπορέσω να αναβαθμίσω το ποδόσφαιρο που θέλω να παίξω και να μπορέσω μέσα από τις προπονήσεις, κάποια στιγμή, να αγωνιστώ. Είναι όμορφο να παίζεις ποδόσφαιρο ανάμεσα σε τόσο καλούς συμπαίκτες γεγονός που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου αλλά και τις απαιτήσεις που θα έχουμε στη νέα χρονιά.»

Βασίλης – Κωνσταντίνος Καφετζής: «Ο Βασίλης Καφετζής είναι 16 χρονών και ενός μήνα (έχει γεννηθεί στις 30/8/2004 στο Ρέθυμνο και έχει ύψος 1.77μ. Αγωνίζεται ως ακραίος μπακ-χαφ, είναι αριστεροπόδαρος και το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τον Άρη Ρεθύμνου. Το 2017 πήρε μεταγραφή ερχόμενος στην ομάδα μας και στα τμήματα της “under”. Η εξέλιξή του ήταν ραγδαία όπως και των άλλων δύο παιδιών και, δικαιωματικά πήρε το χρίσμα για την ΠΑΕ.»

Δηλώσεις: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για τον εαυτό του να πάρω την πρωτοβουλία πριν από 3 χρόνια να έρθω στην Επισκοπή η οποία, από τότε είχε μεγάλες βλέψεις ως ομάδα. Να, που ήρθε στιγμή της διάκρισης τόσο για την ομάδα μου όσο και για μένα. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη όλων για να μπορέσει, τόσο η ομάδα όσο και εγώ να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.»

Σήφης Τσιλεδάκης

Ιωσήφ Τσιλεδάκης: «Ο Σήφης Τσιλεδάκης μπήκε κατευθείαν στο πνεύμα του συλλόγου. Από την πρώτη στιγμή… Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, είναι αριστεροπόδαρος και μετράει κι εκείνος μια σταθερά ανοδική πορεία. Είναι γεννημένος στα Χανιά στις 20/7/2004, έχει ύψος 1.81μ. και μπορεί να εγκλιματίζεται εύκολα αφού έχει περάσει έστω και σε μικρή ηλικία από ακαδημίες όπως, ο Αστέρας Ρεθύμνου, ο Ολυμπιακός Ρεθ. και το Ρέθυμνο FC.»

Δηλώσεις: «Είμαι ευγνώμων που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Έχω πολλή όρεξη για να βιώσω μία νέα εμπειρία. Ήδη μπορώ και κατανοώ τον τρόπο που δουλεύει μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα. Ευχαριστώ, τη διοίκηση, ευχαριστώ το προπονητικό τιμ για την επιλογή και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad