Τρεις Χανιώτες ανάμεσα στους πρώτους που φεύγουν για Τόκιο

Κολύμβηση | 16 Ιουλίου 2021, 11:01

Τρεις Χανιώτες περιλαμβάνονται ανάμεσα σε αυτούς που αναχωρούν πρώτοι από το χώρο του υγρού στίβου για το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αναφορά γίνεται για τους δύο πρωταθλητές κολύμβησης, Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολο Παπαστάμο και τον προπονητή, Κώστα Τζιλιβάκη.

KTEO Κρήτης

Η αναχώρησή τους είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, όπου μαζί τους θα βρίσκονται και οι Κρίστιαν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου και οι προπονητές Τάσος Καράμπελας, Ακης Οικονόμου και Παναγιώτης Βελέντζας.

Θ’ ακολουθήσουν διαδοχικά και οι υπόλοιπες αναχωρήσεις, όπως για την Εθνική ομάδα πόλο με τους Σκουμπάκη και Γαλανίδη οι οποίοι αναχωρούν τη Δευτέρα ενώ στις 27 Ιουλίου θα “πετάξει” και η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, στη διάθεση της οποίας βρίσκεται και η αθλήτρια από το Ηράκλειο, Κρυσταλένια Γιαλαμά.

Η ΚΟΕ αναφέρει για το θέμα αυτό τα εξής:

Οι πρώτες αναχωρήσεις των αθλητών μας για το Τόκιο

Πέντε (5) από τους 11 συνολικά κολυμβητές μας, είναι οι πρώτοι αθλητές μας που αναχωρούν την Κυριακή (18/7) στο Τόκιο για τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ την επομένη (19/7) θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι έξι (6), αλλά και η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Με την πτήση QR208 (18/7, 19.35), στην ιαπωνική πρωτεύουσα μεταβαίνουν οι: Κρίστιαν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος, Νόρα Δράκου, καθώς επίσης και οι προπονητές, Κώστας Τζιλιβάκης, Τάσος Καράμπελας, Άκης Οικονόμου και Παναγιώτης Βελέντζας.

Την Δευτέρα (19/7, QR204, 13.30), αναχωρούν οι κολυμβητές μας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κώστας Εγγλεζάκης, Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Μερετσόλιας, Ανδρέας Βαζαίος, με τον έφορο και αρχηγό της ελληνικής αποστολής Γιάννη Νάτσιο, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ.

Τρεις (3) μέρες μετά (22/7, QR204, 13.30 ), στο Τόκιο μεταβαίνει και ο προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος.

Την προσεχή Δευτέρα (19/7, QR204, 13.30), αναχωρεί επίσης η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, αποτελούμενη από τους: Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Άγγελο Βλαχόπουλος, Κώστα Γαλανίδη, Ντίνο Γενηδουνιά, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Μάνο Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιάννη Φουντούλη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θόδωρο Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης) και τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, υπεύθυνο υδατοσφαίρισης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη.

Σημειώνεται ότι, ο αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας Γιάννης Φουντούλης, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο, για τη θέση του εκπροσώπου των Αθλητών στη νέα Ολομέλεια της ΕΟΕ.

Οι αναχωρήσεις των υπόλοιπων αθλητών / τριών μας (33 συνολικά):

*27 Ιουλίου, QR204 (13.30), Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής (Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Μαρία – Έλλη Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Δανάη Καριωρή, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Ελένη Φραγκάκη, οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Άνα Τάρρες Κάμπα και Ναταλία Τσερνέτσκα, καθώς και η έφορος και αρχηγός αποστολής Δέσποινα Καράμπελα, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ)

*29 Ιουλίου, QR204 (13.30), Άλκης Κυνηγάκης και ο προπονητής του Βαγγέλης Κοζομπόλης

Synagogi

Rabona ad