Τρεις απουσίες με Ηρόδοτο – “Πρώτη” για Σαρρή

Χανιά | 11 Μαρτίου 2023, 17:07

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή για τα Χανιά για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο. Εκτός μένουν οι τιμωρημένοι Μάναλης και Μπουτσάκης και ο τραυματίας, Ιατρούδης.

/Bella Pizza

Το αξιοσημείωτο γεγονός έχει να κάνει με την πρώτη συμμετοχή σε αποστολή για τον Γιώργο Σαρρή ο οποίος δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί απέναντι στην ομάδα που ήταν μέχρι πρότινος.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με προπόνηση στα Περιβόλια ολοκληρώθηκε σήμερα (11/03) το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας  για την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 12/03 (14:45) στο γήπεδο Περιβολίων στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης έκαναν γνωστή την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Γιώργος Μάναλης και Γιάννης Μπουτσάκης, όπως και ο Γιάννης Ιατρούδης λόγω τραυματισμού.

Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας συμπεριλήφθηκαν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Ρότσα, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Σαρρής, Σέχου, Γιαμπερέ, Καμαρά, Ναζίμ, Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Κόλα, Κοκκίνης, Μαρτσάκης και Ζέκχοφ. 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad