Τρεις ανανεώσεις, πέντε προσθήκες!

Μινώταυρος | 14 Ιουλίου 2016, 17:57

Ο Μινώταυρος συνεχίζει τον καταρτισμό του ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μετά τις ανανεώσεις των γηγενών σειρά είχαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

minotavros poseidonas13 perrathorakis

solanakis

Οι έμπειροι μέσοι Άκης Χαλκιαδάκης και Νίκος Περαθωράκης και ο υψηλόσωμος γκολκίπερ Αλέξανδρος Σολανάκης συμφώνησαν να παραμείνουν στον ιστορικό σύλλογο.

zoumpatopoylos me inka

manoledakis mixalis

Όσον αφορά τις προσθήκες οι “πράσινοι” απέκτησαν τους ταλαντούχους Γιώργο Ζουμπατόπουλο και Μιχάλη Μανωλεδάκη από την Ασπίδα.

thanos batzio

pothitos

mathioydakis

 

Τον δρόμο του προπονητή Στέλιου Κουκουδάκη και του συνεργάτη του Στέλιου Παντελιδάκη ακολούθησαν και οι πρώην πλέον ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Τσικαλαριών, Βαγγέλης Θάνος, Γρηγόρης Ποθητός και Γρηγόρης Μαθιουδάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του  ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει:

1.Την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές :Άκη Χαλκιαδάκη, Αλέξανδρο Σολανάκη  και Νίκο Περαθωράκη.

2.Την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές:  Γιώργο Ζουμπατόπουλο 22 ετών ακραίου και Μιχάλη Μανωλεδάκη 22 ετών αμυντικού  από την Ασπίδα ΝΚ και ευχαριστεί τον πρόεδρο κ. Κώστα Πρωτοψάλτη για την συνεργασία του στην ολοκλήρωση τους.

3.Επίσης την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές: Βαγγέλη Θάνο, Γρηγόρη Ποθητό και Γρηγόρη Μαθιουδάκη ως ελεύθεροι από τον Ποσειδώνα  Τσικαλαριών.

Τέλος ευχαριστεί τους Δημήτρη Δόντσίδη και  Μανώλη Κελαιδή για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad