Τρέχουν για τις δόσεις

Χανιά | 1 Αυγ 2016, 17:47

Τα πράγματα δε δείχνουν να ξεκαθαρίζουν στον ΑΟΧ και εκείνο που διαπιστώνεται είναι ότι η ομάδα περνά από τη ζέστη στο κρύο και «τούμπαλιν». Εγκρίνει Μελά ο Τζουγκαράκης.

Εκείνο που έχει επιτευχθεί είναι να ξαναμπεί ο ΑΟΧ στην παλαιά ρύθμιση σε ότι αφορά το ΙΚΑ, ωστόσο θα πρέπει να αποπληρώσει οφειλές ύψους 40 χιλιάδων ευρώ λόγω της νέας ρύθμισης που είχε εισέλθει προς στιγμήν η ομάδα. Η αποπληρωμή αυτού του ποσού θα πρέπει να γίνει μέχρι το αργότερο τις 4 Αυγούστου και τη δεδομένη στιγμή γίνεται ένας αγώνας δρόμου ώστε να εξασφαλιστεί το ποσόν. Παράλληλα, ο ΑΟΧ έχει πληρώσει και ένα σεβαστό ποσό και στην εφορία. Ο συνδυασμός της αποπληρωμής των δόσεων του ΙΚΑ και της εφορίας είναι οι απαιτούμενες παράμετροι ώστε οι «μπλε» να πάρουν την ασφαλιστική ενημερότητα που απαιτείται για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Τα πάντα θα πρέπει να έχουν εξασφαλιστεί στο επόμενο διάστημα αφού μέχρι τις 14 Αυγούστου, ο ΑΟΧ θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος.

Σε όλα αυτά προστίθεται και η ιστορία με τη γερμανική εταιρεία που έκανε πρόταση να αναλάβει τα διοικητικά του ΑΟΧ. Οι μέτοχοι της ομάδας θέλουν γραπτή πρόταση, ενώ οι συζητήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες έδειξαν ότι υπάρχει διαφορά απόψεων. Ο Γιώργος Μελάς είναι εκείνος που φαίνεται ότι κινεί τις εξελίξεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αθηναίος επιχειρηματίας είχε μια εποικοδομητική συζήτηση και με τον Μιχάλη Τζουγκαράκη που άναψε, επί της ουσίας, το πράσινο φώς ώστε ο Μελάς να αναλάβει.

Όλα τα παραπάνω βέβαια θα καταλήξουν, ενδεχομένως, στο κενό, αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη και δεν πληρωθούν οι δόσεις προς τους κρατικούς φορείς.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad