Τρέχει με… 100 ο Δημήτρης Μάνος

ΟΦΗ | 22 Απριλίου 2021, 18:28

Το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας μπορεί να μην είχε ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο και την ομάδα του, ήταν όμως σημαδιακό για τον Δημήτρη Μάνο που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League. Οι 29 με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Corgress Stagakis

Η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει σχετικά:

«100 συμμετοχές στη Super League έφτασε ο Δημήτρης Μάνος. Ο 27χρονος Τρικαλινός επιθετικός του Άρη, που έχει 13 γκολ και πέντε ασίστ σε αυτά τα παιχνίδια, έκανε ντεμπούτο στις 6 Ιανουαρίου 2013, στον αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0.»

Ο Μάνος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Βέροια. Την αγωνιστική περίοδο 2015-16 φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη (ως δανεικός) και την επόμενη χρονιά παρέμεινε στο Ηράκλειο, αλλά με τη φανέλα του ΟΦΗ. Αγωνίσθηκε μέχρι το 2018 σκοράροντας 77 φορές σε 53 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αρχικά δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα κι εν συνεχεία (πέρυσι) στον ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίσθηκε σε 29 ματς σκοράροντας τρεις φορές, δύο με τον Παναθηναϊκό και μία με τον Παναιτωλικό.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχει καταγράψει με τη φανέλα του Άρη τριάντα (30) συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκοράροντας έξι (6) φορές στην πλέον παραγωγική του σεζόν σε επίπεδο Super League.

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad