Τραπέζι στο Μάλεμε! Δίπλα-δίπλα Μαθιουλάκης-Παράσχος (pics)

Πλατανιάς | 4 Μαΐου 2017, 19:24

Σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την ομάδα του Πλατανιά λόγω των γνωστών γεγονότων, όλη η οικογένεια της ομάδας είχε την ευκαιρία την Πέμπτη το μεσημέρι να βρεθεί στο Μάλεμε σε τραπέζι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, μεγάλη σημασία έχει η φωτογραφία που παρουσιάζονται δίπλα – δίπλα ο διοικητικός ηγέτης του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης και ο πρωτομάστορας των αγωνιστικών επιτυχιών αυτά τα 2 χρόνια, που δεν είναι άλλος από τον προπονητή Γιώργο Παράσχο.

pla9

Η ομάδα δείχνει σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή, που έχει πιεστεί πάρα πολύ, πως άπαντες είναι ο ένας κοντά στον άλλο, με το ζητούμενο φυσικά να είναι το καλό κλίμα να μην αλλοιωθεί με όσα έχουν συμβεί, αλλά και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τον προγραμματισμό εν όψει της επόμενης πλέον σεζόν.

Το τραπέζι ήταν προσφορά από τον Βαλάντη Μαλανδράκη, που όπως γίνεται γνωστό το είχε τάξει στην ομάδα μετά το τέλος της σεζόν, ενώ όπως αποδεικνύεται άπαντες το διασκέδασαν αρκετά, αφού μεταξύ άλλων οι παίκτες τραγούδησαν όπως φαίνεται στη φωτογραφία με Γιακουμάκη και Κάργα!

Δείτε φωτογραφίες.

pla2

pla3

pla11

Φωτογραφίες από parakritika.gr.  

Estrella