Τουρνουά στο Ρέθυμνο στις 10-12 Ιουλίου

Βόλεϊ Beach Volley | 1 Ιουλίου 2020, 17:11

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ θα πραγματοποιηθεί στον Πλακιά Ρεθύμνου το διάστημα 10-12 Ιουλίου όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία. Πρόκειται για τα King & Queen Games με διοργανωτή το Ρέθυμνο Volley Club και τον Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην παραλία Παλίγκρεμνος με υπεύθυνο τον Κυριάκο Μπεμπή. Η σχετική ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης:

«Νέες διοργανώσεις αναγνωρίστηκαν από την Ε.Ο.ΠΕ. σε Πάτρα, Μυτιλήνη και Ρέθυμνο και εντάσσονται στις Ειδικές Διοργανώσεις 2020. Στην Πάτρα η διοργάνωση ALOLIVE διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην εγκατάσταση KONAN και έχει χρηματικά έπαθλα 600 ευρώ, η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Λέσβου διοργανώνει ένα τουρνουά στην Μυτιλήνη για 8-9 Αυγούστου με χρηματικό έπαθλο 1.200 ευρώ συνολικά για άνδρες και γυναίκες, ενώ τέλος στον Πλακιά Ρεθύμνου διοργανώνονται στις 10-12 Ιουλίου τα King & Queen Games από το Ρεθυμνο Volley Club. Όλες οι αναγνωρισμένες διοργανώσεις εγγυώνται την τήρηση των Ειδικών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και των λοιπών προδιαγραφών των Ειδικών Διοργανώσεων.»

Η ανάρτηση των διοργανωτών στη Facebook σελίδας τους: «Η διοργάνωση που αναδεικνύει τους Βασιλιάδες και τις Βασίλισσες της άμμου σε ολόκληρη την Κρήτη επιστρέφει!!! 10 χρόνια συνεχούς και ανοδικής πορείας είναι η απόδειξη για την αγάπη σας σε μια ιδέα που ξεκίνησε εν μέσω οικονομικής κρίσης και κατάφερε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να δίνει το παρόν για μια ακόμη χρονιά!!! 10 12 Ιουλίου 2020 δίνουμε το ραντεβού μας!!!»

karta antonis garden