Τουρνουά “Φιλίας & Αλληλεγγύης” παλαιμάχων στον Αλικιανό

Γενικά Θέματα - Τοπικό 23 Ιουνίου 2017, 11:55

Ο Δήμος Πλατανιάς και το ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά διοργανώνουν Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Φιλίας & Αλληλεγγύης" παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ηλικίας 35 ετών και άνω, στο Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού.

Το τουρνουά θα γίνει την Κυριακή (25/06) και ώρα 18:00 με τη συμμετοχή μικτής ομάδας Δήμου Πλατανιά, ομάδας Αστυνομίας Λεμεσού Κύπρου και ομάδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Χανίων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά:

Ο Δήμος Πλατανιά, και το ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά, διοργανώνουν Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Φιλίας & Αλληλεγγύης» παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ηλικίας 35 ετών και άνω, την Κυριακή  25-6-2017 στο Δημοτικό Στάδιο  Αλικιανού και ώρα  18.00μμ.

Συμμετέχουν μικτή ομάδα ποδοσφαίρου Δήμου Πλατανιά, ομάδα Αστυνομίας Λεμεσού Κύπρου  και ομάδα της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Χανίων.

Θα γίνουν τρεις αγώνες των σαράντα πέντε λεπτών.

Στα πλαίσια του Τουρνουά , και με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα εθελοντισμού δοτών μυελού των οστών, θα γίνει ενημέρωση για τη μεταμόσχευση «Μυελού των Οστών» από το Σύλλογο «Ορίζοντα»   και προαιρετική λήψη δείγματος .

Μετά το πέρας  του τουρνουά θα  ακολουθήσει  κέρασμα  ώστε να δοθεί  δυνατότητα  για περαιτέρω  γνωριμία των συμμετεχόντων .

 

karta antonis garden