Τουρνουά “3 on 3” στο Crete Basketball International Tournament

Μπάσκετ 22 Σεπτεμβρίου 2016, 16:46

Γνωριμία με τα αστέρια των ομάδων και τουρνουά 3on3 περιλαμβάνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα του 'Crete 1st International Basketball Tournament''.

Δράση και το Σάββατο περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ”Crete 1st International Basketball Tournament” που θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου, στα «Δύο Αοράκια», από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Ερυθρού Αστέρα, της Αναντολού Εφές και της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Στο πλαίσιο του τουρνουά που συνδιοργανώνουν Δήμος Ηρακλείου, ALFA PLUS Α.Ε με την συμπαράσταση της ΕΚΑΣΚ και υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες 3on3 καθώς το event «Team Players Meet and Creet». Οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία από τις 12 το μεσημέρι έως την μία να γνωρίσουν τα αστέρια των τεσσάρων ομάδων και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος πρέπει να είναι στις 9 το πρωί του Σαββάτου στο Κλειστό στα Δυο Αοράκια. Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι τις τρεις το μεσημέρι και όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στο νεοσύστατο σωματείο μπάσκετ με αμαξίδιο ΕΣΚΑ Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι το τουρνουά ξεκινάει την Παρασκευή 22/9 με δυο παιχνίδια.

18.00: Αναντολού Εφές – Χαποέλ Ιερουσαλήμ

20.30: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

zgas

Rabona ad