Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Αγία Μαρίνα (pics)

Γρανίτης | 31 Δεκεμβρίου 2017, 23:21

Τουρνουά φιλανθρωπικού χαραξτήρα διοργανώθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στην Αγία Μαρίνα με τη συμμετοχή των Γρανίτη, Άμιλλα, ΑΟΑΜ και παλαίμαχους Άμιλλας.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας από τους συμμετέχοντες τα οποία θα διατεθούν  σε φτωχές οικογένειες της περιοχής, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση των ομάδων της Αγίας Μαρίνας. Μάλιστα μετά τη λήξη των αγώνων ακολούθησε μπάρμπεκιου και άπαντες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με άφθονο φαγητό. Τέλος, Γρανίτης και ΑΟΜ ευχαριστούν την Άμιλλα με κοινή ανακοίνωση για τη συμμετοχή της σε αυτή τη σημαντική κίνηση.

granigranit

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώθηκε από τις ομάδες Άμιλλα, Γρανίτη, ΑΟΑΜ και παλαίμαχους της Άμιλλας, που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας το Σάββατο 30/12. Οι ποδοσφαιριστες των ομάδων, οι προπονητές και οι σύμβουλοι έφεραν μαζί τους τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν σε φτωχές οικογένειες της περιοχής. Ακολούθησε μπάρμπεκιου για όλους τους συμμετέχοντες. Τα Δ.Σ. των Γρανίτη και ΑΟΑΜ ευχαριστούν θερμά την Άμιλλα Μοδίου Γερανίου για τη συμμετοχή και την συνεισφορά στην φιλανθρωπική κίνηση.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2018.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad