Τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball» μέρος 2ο

Μπάσκετ 9 Φεβρουαρίου 2016, 19:50

Η 2η «στροφή» του τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, χαμόγελα και πολύ… μπάσκετ.

Την Κυριακή όλοι ήταν στην θέση τους, με τους μικρούς μαθητές να «διψούν» για την συμμετοχή τους. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο του 15ου Δημοτικού σχολείου, με τα παιδιά να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους και τους γονείς να παροτρύνουν με χειροκροτήματα τα παιδιά τους. Φυσικά, όπου μπάλα και παιδιά ο Αγορίνος πρώτος, με την μασκότ του Ρέθυμνο Cretan Kings να δίνει την δική του παράσταση, μοιράζοντας γέλιο και αγκαλιές. Και τα 14 σχολεία που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά έδωσαν τον δικό τους αγώνα, ολοκληρώνοντας και την 2η αγωνιστική του τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».

Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου για την άψογη φιλοξενία, τους διαιτητές Μανόλη Καλοκύρη, Χρήστο Μαραυγάκη για την βοήθεια τους στην διαιτησία των αγώνων, τον Αγορίνο, τις εθελόντριες Γεωργία Νικηφόρου, Ιωάννα Μακρή και Παγώνα Λιονή, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό.

Χορηγός του τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι το ΦΑΓΕ junior.

karta antonis garden