Τουρνουά Ακαδημιών για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Γενικά Θέματα - Τοπικό 16 Μαρτίου 2016, 20:06

Η Ε.Π.Σ. Χανίων στηρίζει την προσπάθεια του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και υπό την αιγίδα της θα διεξαχθεί φιλανθρωπικό τουρνουά στα Χανιά.

Στη διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στις 13 και 14 Μαΐου, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, θα συμμετέχουν ακαδημίες από σωματεία της δυνάμεως της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Η ΕΠΣΧ για καλύτερη ενημέρωση των σωματείων-μελών της θα πραγματοποιήσει συνάντηση τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 20:00, στα γραφεία της.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

Ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21-3-2016 και ώρα 20:00, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων, για το φιλανθρωπικό τουρνουά Ακαδημιών που θα διεξαχθεί, υπό την αιγίδα της Ένωσης και με τη συμμετοχή των Ακαδημιών των σωματείων της δυνάμεως της, στις 13 και 14 Μαΐου 2016, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, για την ενίσχυση του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η παρουσία των σωματείων θεωρείται απαραίτητη.

Η Ε.Π.Σ.Χ. στην πρόσκλησή της προς τα σωματεία αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΣ
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΑΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας προσκαλούμε, τη Δευτέρα 21-3-2016 και ώρα 20:00, στα γραφεία της Ενώσεως (Χ. Πολογιώργη & Α. Ησυχάκη), για ενημέρωση για το φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα μας, στις 13 και 14 Μαΐου 2016, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τη συμμετοχή των Ακαδημιών των σωματείων της δυνάμεώς μας, για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.

 

karta antonis garden