Τόρες: Ναι, είναι αλήθεια πως είναι πιθανό να γυρίσω

Super League 1 21 Ιανουαρίου 2016, 22:38

Με δηλώσεις του ο Νταβίντ Τόρες επιβεβαιώνει ότι έχει πρόταση από την Ελλάδα και δη τον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό να επιστρέψει.

Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας είχε επιδιώξει και πριν από τρία χρόνια ν’ αποκτούσε τον Τόρες, αλλά τότε τελικά είχε καταλήξει στον Πλατανιά. Εφόσον ο Ισπανός φορ φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Τρίπολης θ’ αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Οι δηλώσεις του Τόρες έγιναν στο gazzetta.

«Ναι είναι αλήθεια πως είναι ιδιαίτερα πιθανό να γυρίσω στην Ελλάδα για τον Αστέρα. Θα ξέρω σίγουρα μέχρι το Σαββατοκύριακο. Ο μάνατζέρ μου κάνει τις επαφές και τα ξέρει όλα. Πέρασα πολύ καλά στην Ελλάδα και πάντα ήθελα να επιστρέψω. Εχω και άλλες προτάσεις. Και από την Ελλάδα και ομάδες Super League και από αλλού. Ο Αστέρας όμως μου έχει κάνει την πιο καλή προσφορά. Περιμένω τις επόμενες ημέρες για να ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Όπως σας είπα και πριν όμως είναι ιδιαίτερα πιθανό να επιστρέψω. Και εάν είναι να το κάνω θα το κάνω μόνο για τον Αστέρα στην Ελλάδα. Αυτή η ομάδα μου προσφέρει τις πιο καλές συνθήκες».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad