Τώρα το… χαίρεται ο Παράσχος!

Πλατανιάς | 15 Μαρτίου 2016, 15:11

Ο Γιώργος Παράσχος έρχεται να είναι μετά το σπουδαίο "διπλό" στην έδρα της Λιβαδειάς, ο πιο… ευτυχισμένος άνθρωπος στον Πλατανιά! Βλέπετε, ο 63χρονος τεχνικός ήθελε πολύ να δει την ομάδα του να αποδίδει τόσο καλά και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πόσες φορές άλλωστε δεν το είχε επισημάνει σε δηλώσεις του, ότι θεωρούσε άδικο για την ομάδα του ότι οι βαθμοί δεν αντιπροσώπευαν την αλήθεια βάσει των εμφανίσεών της στον αγωνιστικό χώρο… Τη μία ήταν η διαιτησία, την άλλη η ατυχία όπου δεν κατάφερνε να μετουσιώνει σε βαθμούς την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα το ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση και με απόσταση 2 βαθμών από την 6η, αυτό το γεγονός, στον Πλατανιά προκαλεί ακόμα πιο μεγάλη ικανοποίηση.

Από εκεί και πέρα, στόχος είναι η ομάδα να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα 4 παιχνίδια που απομένουν και ουσιαστικά να κερδίσει το μάξιμουμ των βαθμών που γίνεται. Ατυπα κιόλας, στον Πλατανιά, το παραδέχονται ότι όσο πιο ψηλά ολοκληρώσει η ομάδα την φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα, με την κατάκτηση ενδεχομένως της 6ης ή της 7ης θέσης, αυτό θα λογιστεί σαν μια πολύ μεγάλη επιτυχία και θα προκαλέσει πολύ μεγάλη ικανοποίηση. 

Estrella