Με την απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων για εξάμηνη παράταση έργων του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025, ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και του αναδόχου εργολάβου (ΤΟΞΟ ΑΕΤΕ).
Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, τοποθετήθηκαν με σχόλιά τους, κάτω από την ανάρτηση της κας Μπακογιάννη τόσο ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Αρης Παπαδογιάννης, όσο και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος.
Στο σχόλιό του, ο κ. Παπαδογιάννης, αναφέρει τα εξής: «Το έργο αυτό το περιμένουν τόσα χρόνια τα Χανιά και ΘΑ ΓΙΝΕΙ..! Η δική σου συμβολή σ’ αυτό… Τεράστια.!».
Αντίστοιχα, ο κ. Χίνος, επισημαίνει: «Ένα έργο που έχουν ανάγκη τα Χανιά και αξίζουν τα εκατοντάδες παιδιά που καθημερινά (365 μέρες τον χρόνο) το χρησιμοποιούν. Επιβεβλημένη η άμεση διασφάλιση εναλλακτικών λύσεων για την περίοδο της ανακατασκευής προκειμένου οι αθλητές της πόλης μας, να συνεχίσουν τα αγαπημένα τους αθλήματα και η παράδοση στον υγρό στοιχείο να συνεχιστεί και αυτό το δύσκολο αλλά αναγκαίο χρονικό διάστημα.
Σας ευχαριστούμε για το προσωπικό σας ενδιαφέρον και την ουσιαστική συμβολή σας, ώστε ένα όνειρο δεκαετιών να γίνει πραγματικότητα! Τα Χανιά αξίζουν αυτή την ανακατασκευή αλλά και ακόμη περισσότερες επενδύσεις σε αθλητικές – κολυμβητικές εγκαταστάσεις ώστε να γίνουν κέντρο φιλοξενίας αθλητών 12 μήνες ετησίως!
Ευχαριστούμε!!!».







