Τονώνει την ψυχολογία των παικτών ο Σηφάκης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 25 Μαρτίου 2017, 20:01

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Κηφισιάς σειρά για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον διεκδικητή του τίτλου Εργοτέλη, που θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου στις Μουρνιές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Μύρων Σηφάκης έχει αρκετές ημέρες για να δουλέψει σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του για το δύσκολο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής. Ο έμπειρος προπονητής από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας έχει ρίξει το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών, κάτι που είχε επισημάνει και στις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας ότι θα πρέπει να τους πείσει για την αξία και τις δυνατότητές τους.

Σε καθημερινή βάση μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ο Σηφάκης έχει “τετ-α-τετ” με όλους τους παίκτες, με τους οποίους πήγε για… καφέ τις πρώτες ημέρες, τόσο για την καλύτερη γνωριμία μαζί τους αλλά και για να μπορέσει να τονώσει στον καθένα ξεχωριστά την ψυχολογία.

Οι περισσότερες προπονήσεις πλέον έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αφού ο Ηρακλειώτης τεχνικός δίνει ιδιαίτερη βάση και στην τακτική, στην οποία καταναλώνει αρκετή ώρα σκληρής δουλειάς με τους παίκτες του.

Το Σάββατο δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ενώ από την Κυριακή (26/03) θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το σπουδαίο ματς με τον Εργοτέλη, για το οποίο δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Παληγεώργος, ο τραυματίας Γκουτσίδης και όπως όλα δείχνουν και ο Τσικουδάκης, που πρόκειται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση τις επόμενες ημέρες. 

 

Estrella