Τον “λύτρωσε” ο Παπαθανασίου

Ικαρος Μουρνιών Αρης Σούδας | 23 Ιανουαρίου 2016, 20:13

Στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" στα Νεροκούρου ο Άρης Σούδας που νίκησε τελικά με 2-1 τον Ίκαρο και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ίκαρος μάλιστα προηγήθηκε στο 11’ με τον Μεγαλάκάκη, ενώ ο Άρης έφερε το ματς στα ίσια στο 15’ μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Παπαθανασίου στον Κλωθάκη που ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Παπαθανασίου αναδείχθηκε σε ήρωα του ματς με την νικητήρια κεφαλιά στο 90’,μετά από φάουλ του Στρατουδάκη και κεφαλιά πάσα του Χατζηγιάννη (1-2).

Ο Άρης είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τους Παπαθανασίου και Χρυσό, ενώ ένα είχε και ο Ίκαρος με τον Τζαγκαράκη στο 1-1.

Ίκαρος Μ. (Τάκης Λαζαρίδης): Χαιρετάκης, Ρουστέμι, Ντοργκρασβίλι, Κουργιαντάκης, Παπαδάκης, Βογιατζής, Μαρινάκης, Λιάσκας (75’ Χανταμπάκης), Τζαγκαράκης, Χριστόπουλος, Μεγαλακάκης (70’ λ.τρ. Λέττας)

Άρης Σ. (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Βολάνης, Βεργεράκης, Κεμπάτσι (70’ Μανταδάκης), Χατζηγιάννης, Κουλάκης, Φέζγκα, Στρατουδάκης, Παπαθανασίου, Κλωθάκης (90’ Μιχαλέφσκι), Χρυσός (60’ Καλλιοντζάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS

Rabona ad