
Η ομάδα του Χρήστου Τραχανατζή ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και βάζει γερές βάσεις για τον όμιλο τίτλου.
Ο Κρητικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος για να προηγηθεί, καθώς στο 35’ ο Χαραλαμπάκης αστόχησε σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Τρικουνάκης.
Ο Μεγαλακάκης τελικά «λύτρωσε» τον Κρητικό και πέτυχε το πρώτο τέρμα στην αναμέτρηση στο 63’ μετά από διαγώνια πάσα του Βασιλείου για το 1-0.
Το τελικό 2-0 ήρθε από τον Βασιλείου που σκόραρε μετά από κάθετη πάσα του Νίκου Ροκάκη στο 78’.
Ο Ίκαρος είχε δύο αποβολές στο παιχνίδι, η μία στο 68’ με τον Χαλιβελάκη και η άλλη στο 90’ με τον Κρεμπένιο.
Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί:Πετεινάτος-Μαρινάκης
Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής):Γκαβρίλοβιτς, Κ.Ροκάκης, Τρικουνάκης, Νικολάου, Δασκαλάκης, Αγγελάκης (56’ Βασιλείου), Χαραλαμπάκης, Ν.Ροκάκης, Ψαράκης (79’ Κοκκινιάς), Μεγαλακάκης, Σταθάκης (68’ Νικολακάκης)
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Κοτίτσα, Πρένγκα, Πολυτίδης, Κρεμπενιός, Κατσιμπουρνάς, Στεργίου (68’ Λέκας), Λαϊτσας (56’ Λιονάκης), Χαλιβελάκης, Ι.Λαφαζάνης, Λιάσκας, Μπένος (46’ Βογιατζής)
Νεκτάριος Ανδρεαδάκης
