Τον Κερατούκλη ξενάγηση που την έκανε! (pics)

Ρέθυμνο Cretan Kings | 28 Μαρτίου 2017, 16:11

Τις ομορφιές της πόλης του Ρεθύμνου έδειξε την Κυριακή (26/03) στη μασκότ του μπασκετικού Ολυμπιακού, "Θρυλέων", η νέα μασκότ των Cretan Kings "Κερατούκλης".

Ο “Κερατούκλης” μία ημέρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων ως φιλόξενος Κρητικός περπάτησε με τον συνάδελφό του στα στενά της Παλιάς Πόλης, τον σύστησε σε φίλους τους και τον ξενάγησε σε ιστορικά μνημεία της πόλης. Το “μενού” περιλάμβανε πολλές φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές, τσικουδιά, καφέ, παραδοσιακούς μεζέδες και εδέσματα και μπόλικο κέφι.

Keratouklis Thryleon1

Αναλυτικά πώς περιγράφει το Ρέθυμνο Cretan Kings την ξενάγηση του “Κερατούκλη” στον Θρυλέοντα:

Το Ρέθυμνο Cretan Kings φιλοξένησε χθες το απόγευμα τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ την Κυριακή αφίχθη στην πόλη μας η «ερυθρόλευκη» μασκότ, Θρυλέων, με τον συνάδελφο του Κερατούκλη να του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή.

Keratouklis Thryleon

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά και ο Ρεθυμνιώτης ταύρος σαν γνήσιος Κρητικός φέρθηκε ανάλογα. Περπάτησαν μαζί στα στενά της Παλιάς Πόλης, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να τον συστήσει στους φίλους του. Η βόλτα τους περιελάμβανε πολλές φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους, παραδοσιακή τσικουδιά, καφέ, ντόπια εδέσματα και πολλά πειράγματα. Ο Κερατούκλης του έδειξε τις ομορφιές της πόλης μας, ξεναγώντας τον στο Φρούριο της Φορτέτζας, στη διάσημη Κρήνη Ριμόντι (Βρυσάκια), στο Ενετικό λιμάνι, ενώ περπάτησαν και στην παραλία υπό την σκιά των φοινίκων.

Keratouklis Thryleon2

Keratouklis Thryleon3

Keratouklis Thryleon4

Keratouklis Thryleon6

Keratouklis Thryleon7

Keratouklis Thryleon8

Keratouklis Thryleon9

Keratouklis Thryleon10

 

zgas

Rabona ad