Τόκιο… μέσω Βαρκελώνης για την Εθνική

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 9 Ιουνίου 2021, 12:08

Μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Βαρκελώνη και το οποίο ξεκινά την Πέμπτη (10/6) θα κριθεί η παρουσία ή όχι της Εθνικής μας ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ηδη, τα κορίτσια της Εθνικής μας βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Αναπληρωματική είναι η Βιολέτα Ζουζούνη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η σχετική αναφορά που γίνεται από την ΚΟΕ έχει ως εξής:

Στη Βαρκελώνη οι ευχές όλων μας για πρόκριση στο Τόκιο

Η μεγάλη προσπάθεια των αθλητριών της Εθνικής μας Ομάδας Καλλιτεχνικής κολύμβησης, για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αρχίζει αύριο (10/6) στη Βαρκελώνη, με τους προκριματικούς στο Ομαδικό (Τεχνικό πρόγραμμα).

Στην πρωτεύουσα της Καταλονίας βρίσκονται 9 αθλήτριες μας, οι: Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ομαδικό, Δανάη Καριωρή (Ομαδικό), Πηνελόπη Καραμέσιου (Ομαδικό), Μαρία Ελλη Αλζιγκούζη Κομινέα (Ομαδικό, Ντουέτο), Αντριάνα Μισίκεβιτς (Ομαδικό), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ντουέτο, Ομαδικό), Γεωργία Βασιλοπούλου (Ομαδικό), Εβελίνα Παπάζογλου (Ντουέτο, Ομαδικό).

Αναπληρωματικές, οι Βιολέτα Ζουζούνη και Ελένη Δεληγιάννη.

Τις 7 θέσεις που οδηγούν στο Τόκιο, θα διεκδικήσουν 25 Ντουέτα. Έχουν ήδη προκριθεί: Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Καναδάς, Μεξικό, Καζακστάν, Αίγυπτος, Νότια Αφρική, Αυστραλία.

Στο Ομαδικό, από τις 7 χώρες που μετέχουν στη Βαρκελώνη, οι 3 θα πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί όπου, ήδη είναι: Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Αίγυπτος, Ιαπωνία, Ρωσία, Ουκρανία.

Η εντυπωσιακή χορογραφία για το Ελεύθερο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει το Ομαδικό, όμως, έχει κλέψει την παράσταση, καθώς είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη και βασίζεται στον μύθο του Ίκαρο.

Η ΚΟΕ, αποτύπωσε τη συγκεκριμένη διασκευασμένη ιστορία της χορογραφίας «fly Icarus fly» σε ένα υπέροχο γραφικό για το οποίο συνεργάστηκαν: Χορογραφία: Άννα Τάρες – Μπετ Φερναντεζ (Ισπανία). Μουσική : Ζοζεφ Γκραού. Δημιουργία ιστορίας: Άννα Τάρες – Μαρία Αλζιγκούζη Κομηνέα. Δημιουργία εντύπου: Σοφία Κομηνέα – Ανδρέας Γιοβάνος.

Το πρόγραμμα των αγώνων (τοπικές ώρες):

Πέμπτη, 10/6: 15.00 Ομαδικό (Τεχνικό)
Παρασκευή, 11/6: 15.00 Ομαδικό (Ελεύθερο), ΤΕΛΙΚΟΣ
Σάββατο, 12/6: 10.00 Ντουέτο (Ελεύθερο), 17.00 Ντουέτο (Τεχνικό)
Κυριακή, 13/6: 15.00 Ντουέτο (ΤΕΛΙΚΟΣ)

Στη Βαρκελώνη, με την Εθνική μας Ομάδα είναι, οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Άνα Τάρρες – Κάμπα και Ναταλία Τσερνέτσκα, η φυσικοθεραπεύτρια Ναταλία Σκαρπέτη, ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρινός, η διεθνής Κριτής Μαρία Μαρούγκα και το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα (αρχηγός αποστολής).

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad