Το βλέμμα σε Απόλλωνα Λάρισας

Χανιά | 13 Απριλίου 2021, 20:58

Τα Χανιά αν κάτι κρατούν από το άτυχο παιχνίδι στην Πάτρα εν όψει συνέχειας είναι η αρκετά παραγωγική εμφάνιση, που αν συνοδεύονταν από την ανάλογη αποτελεσματικότητα τότε το σκορ θα ήταν διαφορετικό.

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν η χανιώτικη ομάδα αφήνει πίσω της την ήττα από την Παναχαϊκή και κοιτά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει σε αυτά αρκετούς ποδοσφαιριστές. Αμφίβολος μετά από τον τραυματισμό του με τον ΟΦΙ είναι ο Καμαρά, ενώ σίγουρα “απών” ο επίσης τραυματίας Βρεττός. Λόγω καρτών θα απουσιάσουν οι Πλέγας, Διαμαντόπουλος και ο Μασένα, που αποβλήθηκε, ενώ μένει να φανεί αν θα απουσιάσει και ο Γρομητσάρης που συμπλήρωσε στην Πάτρα.

Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη, με το πρόγραμμα να εκτελείται σε δύο γκρουπ.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας (18/04, 14:00) επικεντρώνεται η ομάδα μας.

Μετά από το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο γήπεδο την Τρίτη, με την προπόνηση να πραγματοποιείται σε δύο γκρουπ στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς.

Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην Πάτρα έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad