Το βάρος στον Αστέρα. «Αδικείτε τους εαυτούς σας» το μήνυμα Παράσχου στους παίκτες του

Πλατανιάς | 2 Φεβρουαρίου 2016, 13:08

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έρχεται στο προσκήνιο πλέον για τον Πλατανιά. Η χανιώτικη ομάδα θέλει να καταφέρει το Σάββατο ό,τι δεν μπόρεσε κόντρα στον Παναθηναϊκό και σε κάθε περίπτωση να επιστρέψει στις νίκες, με την τελευταία να είχε σημειωθεί στις 5 Δεκεμβρίου!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παράσχος στην ομιλία του προς τους παίκτες την Δευτέρα, στην πρώτη δηλαδή προπόνηση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό τους είπε ότι με την αποτελεσματικότητα και τα λάθη τους, προκαλούν κακό στους ίδιους τους εαυτούς τους.

«Δεν είναι δυνατόν όλα τα στατιστικά ακόμα και κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να είναι υπέρ εμάς, να έχουμε δική μας την κατοχή και να έχουμε περισσότερες τελικές και στο τέλος να χάνουμε. Κακό στους εαυτούς σας κάνετε, τους εαυτούς σας αδικείτε», τους είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Πλατανιά.

Εν όψει Αστέρα Τρ. επιστρέφει ο Βάντερσον από τιμωρία. Σε ό,τι αφορά τον Γκνιάτιτς που “έβγαλε” κράμπες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται το Σάββατο να υπολογίζεται κανονικά. Ουσιαστικά στον Πλατανιά δεν υπάρχουν προβλήματα.

Estrella
Auto KCS