Το βάρος στην εκκίνηση (αρχικά) της Α2

Μπάσκετ 17 Δεκεμβρίου 2020, 17:08

Τα αποτελέσματα της συνάντησης με τα στελέχη του ΠΣΑΚ κάνει γνωστά με σχετική ανάρτηση η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Από μέρους της τελευταίας, συμμετείχε ο γενικός της γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Οπως γίνεται γνωστό από την ανακοίνωση, το βάρος αυτή τη στιγμή στο μπάσκετ πέφτει στο να ξεκινήσει το συντομότερο το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Επίσης σημειώνεται ότι ο στόχος είναι να ξεκινήσουν γενικότερα τα εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η σχετική ανακοίνωση είναι η εξής:

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή.

karta antonis garden
zgas

Rabona ad