Το βάρος στην άμυνα – Τα πλάνα της πιθανής 11άδας

Πλατανιάς | 4 Δεκεμβρίου 2017, 14:13

Μαζικά φαίνεται ότι θα αμυνθεί απόψε ο Πλατανιάς στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Μανουέλ Ρόκα θα επιστρατεύσει ξανά τρεις κεντρικούς αμυντικούς με απώτερο στόχο να μπορέσει η ομάδα του να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

Σημειώνεται ότι στα τελευταία εξάλλου ματς, ο Πλατανιάς δέχεται κατά μ.ο. τρία γκολ, έχοντας σε σύνολο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεχθεί 24, αποτελώντας κιόλας μακράν τη χειρότερη άμυνα της Σούπερ Λιγκ. Ουσιαστικά, τα μοναδικά ματς που δεν έχει δεχθεί γκολ είναι το 0-0 με την Κέρκυρα και η νίκη με 0-1 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα ο Στάθης, που φαίνεται κιόλας ότι θα είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ, παίζοντας αντί του Ουές.

Πιο συγκεκριμένα, η 11άδα όπως όλα δείχνουν θα είναι η εξής: Κοκκαλάς, Στάθης, Στάμου, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Ντεβέσα, Πατράλης και Ενσικουλού.

Θέση βασικού διεκδικεί πάντως και ο Μπούντνικ, κάτι που αν συμβεί αυτό θα σημαίνει ότι στον πάγκο θα παραμείνει ο Πατράλης.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad