Το… τρίτο ημίχρονο από το ντέρμπι Παλαιόχωρας – Πανακρωτηριακού (pics)

Πανακρωτηριακός Παλαιόχωρα | 6 Φεβρουαρίου 2017, 23:38

Ενα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά και της ποιότητας των δύο ομάδων ήταν αυτό που διεξήχθη ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και τον Πανακρωτηριακό στο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν για την Α’ κατηγορία, το απόγευμα της Κυριακής (5/2).

eisodos omadon

Ενα ματς στο οποίο μπορεί η Παλαιόχωρα να αναδείχτηκε νικήτρια μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό τα “κέρδη” είναι ακόμα περισσότερα κυρίως για το χανιώτικο ποδόσφαιρο αφού τέτοια παιχνίδια προάγουν πραγματικά το άθλημα.

Ενα παιχνίδι που σίγουρα ευχαριστήθηκε μέχρι και ο πιο αδαής φίλαθλος που βρέθηκε στην Παλαιόχωρα για να το παρακολουθήσει, το οποίο “έκλεψε” την παράσταση με τον φρενήρη ρυθμό που είχε και στα 90 λεπτά.

Τα μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν τόσο στο έδαφος, όσο και στον… αέρα, θυμίζοντας αγώνα αγγλικού πρωταθλήματος, ωστόσο το πολύ καλό κλίμα που υπήρξε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές, ότι όλα έγιναν μέσα σε αθλητικά πλαίσια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να υπάρξει κάτι αντιαθλητικό σε όλο το 90λεπτο, παρά τις απίστευτες μονομαχίες που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές.

Dimousis

Vasilomixelakis2

Χαρακτηριστική φάση αποτελεί ένα σημείο του παιχνιδιού, όταν σε μονομαχία ανάμεσα σε Μανουσάκη – Βασιλομιχελάκη, ο πρώτος σύρεται επικίνδυνα προς τα σύρματα κοντά στην πλάγια γραμμή, με τον ποδοσφαιριστή του Πανακρωτηριακού να τρέχει άρον άρον να βοηθήσει τον αντίπαλο του σε μία εντυπωσιακή στιγμή. 

Σπουδαία στιγμιότυπα “καταγράφονται” και στην κατάμεστη κερκίδα του γηπέδου, εκεί όπου βρέθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι, μεταξύ άλλων και από το Ακρωτήρι. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων μοιράστηκαν την κερκίδα και παρά την μεγάλη ένταση του ματς που υπήρχε και στις δύο πλευρές, δεν ακούστηκε καμία αντιπαράθεση μεταξύ τους.

kosmos

Αντίθετα, σε κάθε φάση οι φίλαθλοι της εκάστοτε ομάδας με επιφωνήματα και χειροκροτήματα προσπάθησαν να εμψυχώσουν την κάθε προσπάθεια, σε μία εικόνα που συνολικά μπορούμε να δούμε μόνο σε γήπεδα του εξωτερικού, όταν φίλαθλοι κάθονται δίπλα-δίπλα στο γήπεδο.

Απαρατήρητος πέρασε στο ματς επίσης ο ρέφερι, Γιώργος Γιαννουλάκης, αλλά και οι δύο βοηθοί του Μανώλης Μαρνέζος και Μανώλης Καλφάκης οι οποίοι βοήθησαν και αυτοί με τη σειρά τους να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι. 

Diaitites Arxigoi

Είναι πραγματικά ευτυχές ως γεγονός όταν ένα ματς τοπικού πρωταθλήματος δημιουργεί τέτοιες ωραίες “εικόνες”. Το επίπεδο, δε, του χανιώτικου ποδοσφαίρου επιβεβαιώνεται ότι χρόνο με το χρόνο παραμένει πολύ υψηλό… 

Φωτ. και από το αρχείο J&P Photografy

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS

Rabona ad