Το τοπικό υπό συζήτηση – Κινήσεις των προέδρων

ΕΠΣΧ | 26 Ιανουαρίου 2021, 20:38

Μια σημαντική πρωτοβουλία βρίσκεται στα σκαριά σε επίπεδο προέδρων ομάδων από το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας Χανίων. Εντός των ημερών θα πρέπει ν’ αναμένονται σχετικώς εξελίξεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, γίνεται προσπάθεια μετά από πρωτοβουλία που έχουν πάρει δύο τουλάχιστον πρόεδροι ομάδων του τοπικού ποδοσφαίρου Χανίων προκειμένου να γίνει συζήτηση με όλους τους προέδρους των ομάδων της Α’ κατηγορίας προκειμένου να συζητηθεί το τοπίο το οποίο διαμορφώνεται. Είναι άλλωστε ξεκάθαρο ότι η χρονιά είναι αδύνατο, ακόμη κι αν ληφθεί κάποια στιγμή η απόφαση να ξεκινήσει, να ολοκληρωθεί με τον τρόπο που άρχισε…

Επίσης γίνεται ολοένα και πιο κατανοητό το γεγονός πως ίσως να είναι προς το συμφέρον των σωματείων να χαθεί εντελώς αυτή η χρονιά και από ‘κει και πέρα να υπάρξει μια ομαλότητα αρχής γενομένης από την επόμενη πια.

Σε κάθε περίπτωση οι παράγοντες των τοπικών σωματείων και προφανώς αυτό δεν ισχύει μόνο για τα Χανιά αλλά σε όλη τη χώρα, δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκαν φέτος τα πράγματα. Μια χρονιά που φαινόταν εξ αρχής ότι θα περιλάμβανε πολύ μεγάλες δυσκολίες, οι οποίες προέκυψαν όμως πραγματικά πολύ νωρίς.

Μένει να φανεί τι θα γίνει με αυτή τη διαβούλευση που ετοιμάζεται, πότε θα πραγματοποιηθεί και τι αποτελέσματα από ‘κει και πέρα θα υπάρξουν.

Estrella