«Το θαύμα ολοκληρώθηκε»- Συγχαίρει ΙΝΚΑ και τους Κισσαμίτες της ομάδας

Θύελλα Καλαθ. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 30 Μαΐου 2016, 17:38

Έπειτα από τέσσερις σεζόν στη Β’ Κατηγορία η Θύελλα Καλάθενων επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣΧ, από την οποία είχε υποβιβαστεί την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

«Το θαύμα ολοκληρώθηκε» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας για την τεράστια επιτυχία που πέτυχαν ο Θοδωρής Μπατιστάκης και οι παίκτες του.

Κόντρα στα προγνωστικά και με ένα δεμένο σύνολο η Θύελλα κατάφερε να πετύχει κάτι που μοιάζει με άθλο, επιστρέφοντας στα… μεγάλα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Θαύμα ολοκληρώθηκε. Το Δ.Σ. της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή της Θοδωρή Μπατιστάκη και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την τεράστια επιτυχία τους και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Χανίων . Μια επιτυχία που την κάνει ακόμα πιο μεγάλη η ιστορία και η αξία των αντιπάλων με τους οποίους έδωσε τη μάχη. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Κισσαμίτες που στήριξαν τα παιδιά μας και την ομάδα όλη τη χρονιά, συμμερίστηκαν της αγωνίες μας και βοήθησαν τα μέγιστα με τον τρόπο τους στην επιτυχία αυτή.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

theodoroglakis mixalis

Περιχαρής για την άνοδο της ομάδας του ο πρόεδρος της Θύελλας, Μιχάλης Θεοδωρογλάκης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την παρέα της Θύελλας που μας έκανε υπερήφανους ακόμα μια φορά όχι μόνο για την μεγάλη τους επιτυχία και την άνοδο τους, αλλά και για το ήθος, την συμπεριφορά, την προσπάθεια και την αγάπη που έδωσαν στην ομάδα όλη τη χρονιά, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο και προπονητή Θ. ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗ αρχιτέκτονα της τεράστιας επιτυχίας, ευχαριστώ και τους φίλους, συνεργάτες και συμπαραστάτες Κυριάκο Βερυκάκη, Γιάννη Γιαννουδάκη και Γιώργο Πατεράκη, που όλα αυτά τα χρόνια μοιραζόμαστε ιδέες και αγωνίες. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να συνεχίσουν να μας χαρίζουν στιγμές χαράς , ευτυχίας και επιτυχίας».

Συγχαρητήρια σε ΙΝΚΑ και Κισσαμίτες

Η άνοδος του ΙΝΚΑ στη Γ’ Εθνική οδήγησε τη Θύελλα στην επιστροφή στην Α’ Κατηγορία χωρίς να υπάρχει αγωνία για το αποτέλεσμα του αγώνα μπαράζ κατάταξης με τον Ποσειδώνα.

Η κισσαμίτικη ομάδα συνεχάρη ιδιαίτερα και τους τρεις Κισσαμίτες του ΙΝΚΑ (Βεστάκη, Ντεντάκη και Κομπογεννητάκη) για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία:

Ο Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και εύχεται από καρδιάς καλή και μακροχρόνια επιτυχία στις Εθνικές Κατηγορίες, ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους τρεις Κισσαμίτες ποδοσφαιριστές (ΒΕΣΤΑΚΗ, ΝΤΕΝΤΑΚΗ και ΚΟΜΠΟΓΕΝΝΗΤΑΚΗ) οι οποίοι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad