Το τελευταίο δείπνο της σεζόν στη Bella Pizza

Χανιά | 20 Μαΐου 2021, 11:10

Μετά από τη νίκη επί του Διαγόρα στο τελευταίο ματς της σεζόν η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά δείπνησε στο Bella Pizza.

/Bella Pizza

Απολαμβάνοντας εκλεκτό φαγητό τα μέλη της χανιώτικης ομάδας είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν για τελευταία φορά στη σεζόν. Τα Χανιά εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στον ιδιοκτήτη του Bella Pizza Παντελή Αλεξανδράκη για το όμορφο δείπνο που παρέθεσε, αλλά και για τη διαχρονική στήριξή του στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης, έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, έκανε τον απολογισμό της σεζόν και τόνισε ότι σε λίγες ημέρες θα τεθεί σε εφαρμογή ο προγραμματισμός για την επόμενη μέρα.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στο Bella Pizza
Την ευκαιρία να δειπνήσουν όλοι μαζί για τελευταία φορά στη σεζόν είχαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ΠΑΕ Χανιά, απολαμβάνοντας εκλεκτό φαγητό στο Bella Pizza, που είναι χρυσός χορηγός της ομάδας μας.
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Αντώνης Ροκάκης, έχοντας δίπλα του τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, μίλησε για τη σεζόν που πέρασε και τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα μπει σε εφαρμογή ο προγραμματισμός για την επόμενη μέρα.
Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του Bella Pizza Παντελή Αλεξανδράκη για το όμορφο δείπνο που παρέθεσε αλλά και για τη διαχρονική στήριξή του στην ομάδα μας.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad