Το συγκινητικό “αντίο” του Ικάρου προς τον Αλέξανδρο Πολιουδόβαρδα

Α' ΕΠΣΧ 7 Μαΐου 2023, 22:50

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα μαζική δικτύωσης, ο Ίκαρος αποχαιρετά έναν ποδοσφαιριστή που τίμησε όσο κανείς άλλος τόσο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όσο και γενικότερα τον αθλητισμό στα μέρη μας.

Oinolatris

Η ανακοίνωση του Ικάρου έχει ως εξής:

“Στην αρχή νομίσαμε ότι είναι ψεμα! Προσπαθήσαμε όλοι μας να σου δώσουμε δύναμη να παλέψεις άλλη μια μέρα, άλλο έναν μήνα άλλον ένα χρόνο…. Δυστυχώς έφυγες πολυ νωρίς από κοντά μας, μόλις 47 ετών σκορπώντας τη λυπη όχι μόνο στην οικογένεια του Ικάρου, αλλά σε όλους όσους έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στα Χανιά. Ήσουν υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχης.. Έδωσες άνιση μάχη για χρόνια που τελικά έχασες… Η αγάπη σου για τον Ίκαρο που υπηρέτησες για χρόνια ως ποδοσφαιριστής, θα μας μείνει αξέχαστη όπως και το χαμόγελο σου μέχρι και τις τελευταίες μέρες της ζωής σου…
Όλη η οικογένεια του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΛΙΟΥΔΟΒΑΡΔΑ.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του Αλεξάνδρου, ακυρώνονται αύριο όλες οι προπονησεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας. Στην εξόδιο ακολουθία την Δευτέρα 8 Μαϊου, θα παραστεί σύσσωμο το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον σύλλογο Ορίζοντα. Ανακοινώνουμε τέλος, πως τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η ανδρική ομάδα θα φοράει περιβραχιόνιο αρχηγού με το όνομα του Αλέξανδρου!!!
Το καλύτερο παιδί της ομάδας μας και της γειτονιάς μας έφυγε, αλλά ευτυχώς τέτοιοι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται ποτέ και ζούνε πάντα στις καρδιές μας!!!
Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε…”

Παράλληλα ακόμη μια ομάδα, ο Μινώταυρος μέσω ανακοίνωσης εκφράζει τη βαθιά θλίψη όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα τους όπως επίσης τα πιο θερμα συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Ακολουθεί η ανάρτηση του Μινωταύρου.
“Καλό ταξίδι Αλέξανδρε…
Οταν τα λόγια μοιάζουν τόσο φτωχά για να περιγράψουν ένα τόσο δυσάρεστο συναίσθημα…
Ο ΑΟ Μινώταυρος θέλει να εκφράσει μέσω αυτής της ανακοίνωσης τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Πολιουδόβαρδα για τον τραγικό χαμό του, καθώς και στην φίλη ομάδα του Ικάρου στην οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες του.
Θα θυμόμαστε τον Πολιουδόβαρδα για το χαμόγελο και την αγνότητα του ως άνθρωπο.
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε…”

Ακόμη ένας σύλλογος όχι αυτή τη φορά από το ποδόσφαιρο αλλά από το σύλλογο φίλων ρακέτας παραλίας (Αγίων Αποστόλων) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον Αλέξανδρο Πολιουδόβαρδα.

“Δυστυχώς αργα το απόγευμα σήμερα μάθαμε οτι ενα μέλος του συλλόγου μας μετά από τεράστια μάχη που έδινε με μεγάλη αξιοπρέπεια και παντα με το χαμόγελο έφυγε από κοντά μας..
Ένας φίλος μας, Ένας άνθρωπος που όλοι όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια. Το καλύτερο παιδί.
Λένε ότι οι άνθρωποι φεύγουν και χάνονται μόνο όταν τους ξεχνάμε…
Αν είναι έτσι εσύ φίλε Αλέξη δεν θα φύγεις ποτέ..
Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια . Καλό ταξίδι Αλέξη μας!”

Estrella
Papantonakis Cards
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Oneirochora
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad