Το σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο της Παναχαϊκής

Super League 2 5 Δεκεμβρίου 2020, 20:49

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού στο φυσικοθεραπευτήριο της Παναχαϊκής στο γήπεδό της στην Αγυιά!

Τα “αποκαλυπτήρια” του φυσικοθεραπευτηρίου έκανε η ομάδα της Πάτρας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

«Ένα νέο και σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο θα έχει πλέον η ομάδα μας στο γήπεδό της στην Αγυιά! Στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας για εκσυγχρονισμό και σημαντικές αλλαγές σε όλους τους χώρους που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές μας τις τελευταίες μέρες έγιναν εργασίες ανακατασκευής στην αίθουσα όπου φιλοξενείται το φυσικοθεραπευτήριο στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Το μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αποτέλεσε ευκαιρία έτσι ώστε να αλλάξει ριζικά ακόμα ένας χώρος στον οποίο οι “κοκκινόμαυροι” ποδοσφαιριστές περνούν αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα τους.

Μόλις επιστρέψουν στη δράση θα τους περιμένει ένας νέος χώρος, με σύγχρονα μηχανήματα που θα τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται. Οι εργασίες και οι βελτιώσεις σε διάφορους χώρους των γηπεδικών εγκαταστάσεων δεν σταματούν εδώ και συνεχώς θα υπάρχουν βελτιωτικά έργα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ποδοσφαιριστών μας.»

Φυσικοθεραπευτήριο Παναχαϊκής

Φυσικοθεραπευτήριο Παναχαϊκής

Φυσικοθεραπευτήριο Παναχαϊκής

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania