Το στάδιο Αγίου Νικολάου θα ονομαστεί «Νίκος Φουρνιωτάκης»

Γ' Εθνική | 15 Σεπτεμβρίου 2022, 19:05

Με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΑΟΑΝ. Συζητήθηκαν -μεταξύ άλλων- το θέμα των εγκαταστάσεων της Αμμούδας και της ονοματοδοσίας του Δημοτικού σταδίου Αγίου Νικολάου σε «Νίκος Φουρνιωτάκης».

Το δελτίο τύπου του ΑΟΑΝ αναφέρει σχετικά:

«Τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/09) αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας και συγκεκριμένα οι Μάνος Μακράκης, Γρηγόρης Κοκολάκης, Γιώργος Πρατσινάκης, Μανώλης Αποστολάκης και Αντώνης Νίχλος.

Η συνάντηση παρουσία και των αντιδημάρχων Χάρη Αλεξάκη και Θωμά Χαριτάκη, αφορούσε το θέμα των εγκαταστάσεων της Αμμούδας, με την ασφαλτόστρωση και την τοποθέτηση κάγκελου και γενικότερα η βελτίωση του χώρου, καθώς είναι θέμα που απασχολεί έντονα το Δ.Σ.

Ο κ. Ζερβός δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση των συγκεκριμένων έργων και η υλοποίηση τους όσο το δυνατόν συντομότερα.

Παράλληλα, συζητήθηκε και η φύλαξη του σταδίου Αγίου Νικολάου το κλείσιμο του κατά της βραδινές ώρες, για να αποφευχθούν φθορές, κάτι το οποίο επίσης θα πραγματοποιηθεί, όπως και η ονοματοδοσία του σε “Νίκος Φουρνιωτάκης”, ένα διαχρονικό αίτημα του σωματείου μας, το οποίο ο κ. Ζερβός ασπάζεται και συμφωνεί σε αυτό, κάτι που θα συζητηθεί μέσα στα επόμενα δημοτικά συμβούλια για να εγκριθεί.

Τέλος, ο κ. Ζερβός θα είναι και πάλι δίπλα μας αρωγός για στην προσπάθεια εξεύρεσης πόρων για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου μας, ως το μοναδικό που εκπροσωπεί το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό τη νέα σεζόν.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad