Το… σήκωσε και ο Αυγενάκης!

Παρασκήνιο | 12 Ιουλίου 2021, 10:29

Στο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Ηρόδοτο παρευρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, που συμμετείχε στη φιέστα των γηπεδούχων για την ιστορική άνοδο… ποζάροντας με το τρόπαιο!

Ο υφυπουργός αθλητισμού βρέθηκε την Κυριακή (11/07) στο Ζηρίνειο και είδε το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που ελέω της απόφασης του ίδιου για την αναβαθμισμένη Super League 2 θα βρεθούν από την τέταρτη στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Μετά από το παιχνίδι ο Λ. Αυγενάκης, αφού φωτογραφήθηκε και με τις δυο ομάδες, δήλωσε τα εξής: «Τελευταία αγωνιστική για τα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής με αγώνα γιορτή για την Κηφισιά και τον Ηρόδοτο.

Και οι δύο ομάδες πέτυχαν την ιστορική άνοδο και αφήνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για να συμμετάσχουν στην επαγγελματική κατηγορία, στη νέα και αναβαθμισμένη Super League 2.

Θερμά συγχαρητήρια στις διοικήσεις των δύο ομάδων, στους Βασίλη Γαντζούλα και Χρήστο Πρίτσα της Κηφισιάς και στον Μιχάλη Γεωργιάδη του ΠΑΣΑ Ηροδότου, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές, σε όλους όσους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία».

Rabona ad