Το σχόλιο Θεοδωράκη για Δάφνη και Παναθηναϊκό

ΟΑΧ | 11 Απριλίου 2021, 20:38

Ξεκάθαρο φαβορί χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό ο Λευτέρης Θεοδωράκη εν όψει του αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη για τον ΟΑΧ μετά τη νέα σημαντική νίκη επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με τον Χανιώτη κόουτς, η απόδοση των παικτριών του δεν ήταν καλή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αποδίδοντας αυτό το γεγονός στην κούραση που θεωρεί πως υπάρχει λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις από τον Λευτ. Θεοδωράκη έχουν ως εξής:

«Δυστυχώς δεν είχαμε καλή απόδοση για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Θέλω να δώσω πάντως συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για την προσπάθεια που καταβάλουν, καθώς εμείς έχουμε ως επιπρόσθετη κούραση τα ταξίδια με το καράβι όπου ενεργειακά απ’ ό,τι φαίνεται μας έχει κοστίσει. Κάναμε 20 λάθη και σε συνδυασμό με την όχι καλή άμυνα μας ήμασταν σε όλο το παιχνίδι με λίγους πόντους μπροστά απέναντι σε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, τη Δάφνη. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου δυστυχώς έχουμε μόνο δυο προπονήσεις για να διορθώσουμε κάποια λάθη μας και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το φαβορί είναι ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός όπου έχει άλλους στόχους από εμάς, όμως πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε μέσα σε 72 ώρες, έχοντας και μεγάλο κίνητρο απέναντι σε αυτόν τον πολύ δυνατό αντίπαλο».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad