Το Σάββατο το διασυλλογικό Κ18 σε Χανιά και Ηράκλειο

Στίβος | 11 Ιουνίου 2021, 19:53

Το προσεχές Σάββατο (12/06) θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους (Χανιά και Ηράκλειο) οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου Κ18 (Ανδρών - Γυναικών).

Οι διασυλλογικοί αγώνες αποτελούν κριτήριο πρόκριση για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, τα οποία με τη σειρά τους αποτελούν αγώνες πρόκρισης για τις διεθνείς διοργανώσεις του 2021. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους (στο Ηράκλειο και στα Χανιά) σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του ΣΕΓΑΣ.

Οι αθλητές – τριες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Andigen Test, Rat) του κορωνοϊού SARS-Cov-2 την ημέρα του αγώνα ή το τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα ή Μοριακό έλεγχο (ΡΤ-PCR) 24-48 ώρες πριν την ημέρα αγώνα.

Τους διασυλλογικούς αγώνες διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και των ΕΑΚ Ηρακλείου – Χανίων.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Ανατολικής Κρήτης):
Παγκρήτιο Στάδιο και Στάδιο Ελευθερίας Ηρακλείου.
Συμμετέχουν τα σωματεία: Ηρακλείου – Λασιθίου.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ Δυτικής Κρήτης):
Ε.Α.Κ. Χανίων «Έλενας Βενιζέλου».
Συμμετέχουν τα σωματεία: Χανίων – Ρεθύμνου.

Στους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα Υγειονομικά πρωτόκολλα του ΣΕΓΑΣ που έχουν εγκριθεί από την ΓΓΑ και οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών αλλά μόνο των αθλητών, των προπονητών, της Οργανωτικής επιτροπής και του προσωπικού των σταδίων. Η είσοδος θα γίνεται με καταστάσεις εισερχομένων που θα τηρούνται στην είσοδο της καθε διοργάνωσης.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad