Το Σάββατο η αποστολή του ΟΦΗ για Λαμία

ΟΦΗ | 18 Σεπτεμβρίου 2020, 20:03

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνεται η μίνι προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά η Κρητική ομάδα θα πάει στη Λαμία με μόλις δύο προπονήσεις. Αυτή που έγινε το πρωί της Παρασκευής κι εκείνη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου και μόλις ολοκληρωθεί θα ανακοινωθεί από τον Γιώργο Σίμο η αποστολή των ποδοσφαιριστών.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ομάδας για την επομένη του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/09) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για την Κυριακάτικη (20/09) αναμέτρηση με την Λαμία. Ο Γιώργος Σουρνάκης δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω ίωσης. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Felipe Souza, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση με τελειώματα. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν την αναχώρηση για την Λαμία, θα γίνει αύριο, Σάββατο (19/08), στις 10:00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania