Το Σάββατο η αποστολή για Τρίπολη

ΟΦΗ | 23 Οκτωβρίου 2020, 18:32

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνει ο ΟΦΗ την προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα και θα ανακοινώσει ο Γιώργος Σίμος την αποστολή των ποδοσφαιριστών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αποστολή θα αναχωρήσεις στις ένδεκα και μισή το πρωί του Σαββάτου (24/10, 11:30) για την Τρίπολη. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της Παρασκευής στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το ιατρικό δελτίο:

«Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (23/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (25/10) με τον Αστέρα.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Νίκος Μαρινάκης. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Nazareno Solis, ενώ οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira και Felipe Souza έκαναν θεραπεία.

Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η σημερινή προπόνηση ήταν δομημένη γύρω από ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, κατοχής της μπάλας σε μικρούς χώρους και τακτικής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (24/10), στις 08:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου για τον αγώνα με τον Αστέρα.»

Estrella
Papantonakis Cards