Το Σάββατο η αποστολή για το ματς με Δόξα

Εργοτέλης | 5 Μαρτίου 2021, 18:41

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Κυριακής (07/03, 13:30) στο Παγκρήτιο στάδιο με τη Δόξα Δράμας.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Ταουσιάνης θα ανακοινώσει την αποστολή. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της Παρασκευής:

«Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ήδη μπει στην διαδικασία προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας (07/03, 13:30), με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο Παγκρήτιο.

Το τεχνικό επιτελείο επεφύλασσε σήμερα στους ποδοσφαιριστές ένα πρόγραμμα χαμηλής έντασης που είχε σαν στόχο την αποφόρτιση των παικτών απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Έτσι, μετά την απαραίτητη προθέρμανση ακολούθησαν παιχνίδια με μπάλα ενώ οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό έως καθόλου χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό ματς ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα φάσεων.

Ατομική προπόνηση ακολούθησαν οι Ντουμάνης, Κόλα και Kwateng, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Κατσούρι ο οποίος έχει μία ενόχληση στο ηβικό οστό και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί εκ νέου πρωινή προπόνηση, η οποία θα είναι και η τελευταία πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania