Το ρεκόρ του Παπαδόπουλου και το αντίο των φιλάθλων

Super League 1 18 Οκτωβρίου 2016, 19:06

Ο επίλογος στη συνεργασία του Νίκου Παπαδόπουλου με τον Ηρακλή γράφτηκε σήμερα, μετά από 2,5 χρόνια.

Ο 45χρονος κόουτς ανέλαβε τον Απρίλιο του 2014 και το καλοκαίρι του 2015 πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Εκεί όπου πέρσι οδήγησε τον Γηραιό σε μία αξιοπρεπέστατη πορεία. Τα οικονομικά προβλήματα όμως σε συνάρτηση με την διοικητική αβεβαιότητα, τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Συνολικά, κάθισε στον πάγκο των Θεσσαλονικιών σε 97 ματς και το ρεκόρ του ήταν 40-31-26.

Το σημαντικότερο ήταν όμως ότι αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο και τους παίκτες, ωστόσο εκείνος δεν άντεξε…

Αυτόνομη Θύρα 10: Αξίζει τον σεβασμό ο Παπαδόπουλος

Εξ’ ου και το εγκωμιαστικό αντίο των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή. Η Αυτόνομη Θύρα 10 με ανακοίνωσή της πήρε θέση στην παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου αναφέροντας τα εξής: «Στα σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με κάποιον αθλητή ή προπονητή σε οποιοδήποτε άθλημα της ομάδας μας. Είμαστε ενάντια στη πρωσοπολατρεία και στις “σημαίες” γιατί στο παρελθόν μας έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Σήμερα όμως δεν είναι μια τέτοια μέρα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είναι απλά, άλλος ένας προπονητής που πέρασε από τον σύλλογο. Αξίζει όσο λίγοι τον σεβασμό μας και θεωρούμε απαραίτητο να του τον εκφράσουμε δημόσια…

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμα και τη στιγμή που αποχωρεί, βοηθά τον Ηρακλή, καταδεικνύοντας το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα το οποίο δεν είναι άλλο από τα λαμόγια που παριστάνουν τους διοικούντες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμα και σήμερα γίνεται θυσία για να ξυπνήσουν άπαντες στον σύλλογο και να πετάξουν έξω αυτούς που καπηλεύονται το όνομα και τη δυναμική του για δικό τους συμφέρον. Ο σύνδεσμος μας φωνάζει από τον περασμένο Φλεβάρη δυστυχώς όμως φωνάζουμε σε ώτα μη ακουόντων. Η πλάστιγγα δυστυχώς έχει γύρει πολύ άσχημα εναντίων μας αλλά ακόμα μπορούμε να γυρίσουμε τη κατάσταση. Αν επιτέλους ενωθούν παράγοντες, παλαίμαχοι και ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ με μοναδική ατζέντα την εκπαραθύρωση των διοικούντων, τότε και μόνο τότε μπορεί να σωθεί η χρονιά.

Νίκο Παπαδόπουλε σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε η κίνηση σου να μην πέσει στο κενό και ο σύλλογος να μπορέσει να ξεφορτωθεί αυτούς τους παρείσακτους κι εσύ να επιστρέψεις άμεσα εκεί που ανήκεις… στον πάγκο του ΗΡΑΚΛΗ.

Υγ: Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να εξηγήσουμε σε συνοπαδούς μας τα αυτονόητα, ότι δηλαδή, ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι επαγγελματίας και μπορεί να βρεθεί κάποτε αντιμέτωπος με την ομάδα μας, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν θα ακυρώσει την στάση του αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον ΗΡΑΚΛΗ».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad