Το “ζεστό” χειροκρότημα, ανταμοιβή της μεγάλης προσπάθειας!

Πλατανιάς | 17 Απριλίου 2016, 23:44

Με ένα παρατεταμένο "ζεστό" χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, φίλαθλος κόσμος και ποδοσφαιριστές του Πλατανιά εξέφρασαν το δικό τους ευχαριστώ με την ευκαιρία της λήξης της φετινής σεζόν! Μια προσπάθεια που κορυφώθηκε στο τελευταίο της μέρος και έφερε τους "ερυθρολεύκους" να διεκδικούν επί ίσοις όροις την είσοδό τους στα πλέι οφ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ηταν μια πολύ ωραία στιγμή λοιπόν αυτή στο τέλος του αγώνα, με τον κόσμο να χειροκροτεί και τους παίκτες να ανταποδίδουν. Ζεστά και όμορφα… Για ό,τι έζησαν οι Χανιώτες φίλαθλοι τη φετινή χρονιά, βλέποντας μια ομάδα ν’ αποδίδει πραγματικά πολύ καλό ποδόσφαιρο, να υπερβαίνει ίσως τις δυνατότητές της και να φτάνει στο σημείο να διεκδικεί την έξοδό της στην Ευρώπη! Ποιος να το περίμενε στην αρχή ή ακόμη και στα μέσα αυτής της χρονιάς, αλλά η αλήθεια από την άλλη είναι ότι η σεζόν κλείνει και ο Πλατανιάς μένει με την πικρή γεύση ότι είναι εκτός 6άδας αλλά και ότι τον έχουν ξεπεράσει στη βαθμολογία ομάδες που σίγουρα δεν είναι καλύτερές του…

Koulimpali1

Selin

Stanisavlievic

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι και στις αλλαγές, του Μιλούνοβιτς, του Ανγκούλο  και του Γκνιάτιτς υπήρξαν επίσης πολλά χειροκροτήματα, με τους παίκτες του Πλατανιά να ανταποδίδουν επίσης.

Η σεζόν θα ήταν… ευτυχία να είχε τελειώσει με την κατάκτηση της 6ης θέσης και της προοπτικής της συμμετοχής της ομάδας στα πλέι οφ, αλλά ακόμα κι έτσι -σε κάθε περίπτωση- η χρονιά είναι σίγουρα απόλυτα επιτυχημένη για τον Πλατανιά. 

Estrella