Το “ταμείο” για τη νίκη επί της Ζακύνθου

Χανιά | 22 Φεβρουαρίου 2016, 21:53

Το συναίσθημα της ικανοποίησης είναι αυτό που κυριαρχεί στον Κισσαμικό μετά τη σημαντική νίκη επί της Ζακύνθου. Μία νίκη που έδωσε τέλος στην… κακοδαιμονία των άτυχων εντός έδρας αποτελεσμάτων, απόδειξη ότι ήταν η πρώτη μετά από 70 περίπου ημέρες!

Ο Κισσαμικός λοιπόν επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την παρένθεση που είχε ανοίξει στις Σέρρες και το ματς με τον Πανσερραϊκό και πλέον χαράσσει τα σχέδιά του από εδώ και στο εξής. Για τη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΟΧ όπου έχει τις ιδιομορφίες του, αλλά αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες των Χανίων.

Από εκεί και πέρα και επιστρέφοντας στο ματς με τη Ζάκυνθο θα πρέπει να σημειωθεί η πολύ καλή παρουσία που είχαν κάποιες μονάδες του Κισσαμικού. Ειδική μνεία μπορεί να γίνει στους δύο Χανιώτες, Σελινιωτάκη και Τσικουδάκη που τα πήγαν πολύ αλλά, με τον “Σέλι” να διεκδικεί ίσως τον τίτλο του κορυφαίου σε αυτό το παιχνίδι.

Καλή εμφάνιση και από τον Σαπαλίδη που όπως έχει σημειωθεί, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Κισσαμικού, αρχίζοντας έτσι να εξαργυρώνει την μεταγραφή του στην ομάδα του Καστελίου.

Σίγουρα, ο Κισσαμικός εξελίχθηκε να μην έχει τόσο εύκολο έργο απέναντι στη Ζάκυνθο, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος ευθύνεται για το ότι δεν “καθάρισε” πιο εύκολα το παιχνίδι. Αν είχε κάνει γκολ τις μεγάλες του ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο ειδικότερα, τα πράγματα στη συνέχεια θα ήταν καλύτερα και δεν θα υπήρχε η ανησυχία που παρόμοια σχεδόν υπήρξε στο ματς με τα Τρίκαλα, αλλά εκεί ο Κισσαμικός είχε δεχτεί το γκολ στο 90’…

Estrella
/psiloritischania