Το “σήκωσε” η Σπάθα στο “1ο τουρνουά Τοπικό Χανίων Fair Play”

Σπάθα ΕΘΚ | 30 Σεπτεμβρίου 2020, 17:24

Η Σπάθα είναι η νικήτρια στο "1ο τουρνουά Τοπικό Χανίων Fair Play" που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Βλητέ. Ο τελικός διεξήχθη την Τρίτη το βράδυ απέναντι στην ΕΘΚ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τελικός… επιβεβαίωσε τον τίτλο του, καθώς εξελίχθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Σπάθα επικράτησε με σκορ 7-6, κερδίζοντας έτσι την 1η θέση στο τουρνουά, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 300 ευρώ. Οσον αφορά την ΕΘΚ, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση επιβραβεύτηκε με το ποσό των 150 ευρώ.

Αναλυτικότερα, η εικόνα του τελικού έχει ως εξής:

Σπάθα-ΕΘΚ 7-6 (Κένγκα 4 γκολ, Τζαγκαράκης 1, Τερεράκης 1 – Μανουσάκης 4, Μπικάκης 2)

Σπάθα: Κοκκινάκης, Κένγκα, Βασιλομιχελάκης, Τζαγκαράκης, Αλκούρτι, Ταμπάκης, Τερεράκης, Καλογρίδης, Περαθωράκης

ΕΘΚ: Βέρδος, Βολακάκης, Μπικάκης, Αρτσιδάκης, Μανουσάκης, Τζανάκης, Μυλωνάκης.

Το “1ο τουρνουά Τοπικό Χανίων Fair Play” στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, ενώ οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος, πραγματικά το απόλαυσαν. Οι διοργανωτές νιώθουν ιδιαίτερα ευτυχείς για τη μαζική συμμετοχή και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε λίγους μήνες θα ακολουθήσει η δεύτερη διεξαγωγή ενός τέτοιου μίνι πρωταθλήματος.

Συνολικά στο τουρνουά έλαβαν μέρος 18 ομάδες που ήταν οι εξής: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ΑΠ Σούδας, Αρης Βουκολιών 1, Αρης Βουκολιών 2, Ασπίδα, Αστέρας Χαλέπας, Ατρόμητος Μάλεμε, Γρανίτης, ΕΘΚ, Ηρακλής Νεροκούρου, Ηφαιστος, Ιωνία, Ιωνία 2000, Κορωνίδα, Σούδα 1, Σούδα 2, Σπάθα, Χάλης.

Επόμενο τουρνουά, πλέον, που παίρνει σειρά στο Fair Play είναι το “2ο Ερασιτεχνικό” με έως και 2 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Δείτε φωτογραφίες από τον τελικό ανάμεσα σε Σπάθα-ΕΘΚ.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards